Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet Canada Goose outlet

Täyttävän paksu vihersmoothie

Hei ihana, parasta uutta vuotta ja vuoden ensimmäistä viikkoa!

Meidän vuotemme 2018 ei alkanut niin mallikkaasi kuin olisi saattanut toivoa, ja pari syvää hengitystä oli tarpeen eilen. Ajellessamme ystäviemme mökiltä Keski-Suomesta alkoi automme käyttäytyä kummallisesti jossain Lahden lähettyvillä, ja pimenevään pysähtymispaikkaan autolla hissukseen kaarrettuamme oli selvää ettemme jatkaisi matkaa samalla autolla. Aloitimme vimmatun soittelun vakuutukseen, hinaukseen ja mitä näitä nyt on, samalla tilannetta ihmettelevää parivuotiasta viihdyttäen. Kaksi ja puoli tuntia myöhemmin lähdimme samasta paikasta, keskeltä ei-mitään, vara-autolla eteenpäin, syvään hengitellen, vähän kylmissämme ja nälkäisinä. Siis me aikuiset, sillä tyttömme oli tehokkaasti tyhjentänyt kaikki mahdolliset eväsrasiamme lähes viimeistä näkkärinmurua myöten, sekä kiedottu ties mihin kaulaliinoihin ja oli olosuhteisiin nähden oikein tyytyväinen (vaikka ei voinutkaan ymmärtää “miksi vakuutus vei meidän auton”, hah).

Joka tapauksessa, eilen pimeässä istuskellessamme ja ruokaa lapselle kaivellessani aloin haaveilemaan täyttävästä, ravinteita ja kaikkea ihanaa sisältävästä vihersmoothiesta. Ylipäätään eväiden tärkeys ja merkitys korostui eilen, ja voin vain kauhulla ajatella millainen koitos olisi tuo pimeä pysähdyspaikka ollut ilman ruokaa – tästä lähin en lähde lyhyemmällekään automatkalle ilman kunnon eväitä (ja lämpimiä vaatteita)! Kiittelin kovasti että mukaamme muun pienen naposteltavan lisäksi oli sattunut ghee-purkki sekä näkkäriä – yhdistelmä, mitä tyttömme rakastaa – suosittelen pitämään mukana vähintääkin tämmöistä settiä yllättävien hetkien varalle.

Eilisen kokemuksen siivittämänä tein tänään lounaaksi eilisen unelmasmoothieni: pehmeän, täyttävän, ravitsevan raikkaan ja vain hieman viileän vihersmoothien, ja se oli ihan parasta.

Eli jos sullakin sattuisi syystä tai toisesta olemaan tarve jollekin pehmeän virkistävälle ja herkulliselle smoothielle, joko lounaaksi (tämä on täyttävä!) tai välipalaksi, skrollaappa alaspäin ystäväväiseni – lupaan ettet tule pettymään! Tämä smoothie pursuu ravinteita, vitamiineja, antioksidantteja ja kuitua, sekä avokadon hyvää rasvaa. Nam.

Ja hei, jos ruudun sillekin puolelle on ehtinyt siunaantumaan epäonnea jo uuden vuoden puolella, niin äläpä hätäile –  jos vuoden ekana päivinä on heti epäonnea, sen on tarkoitettava onnea loppuvuodelle, eikö? Onnen hetkiä uuteen vuoteen ja kippis!

Tuulia

TÄYTTÄVÄN PAKSU VIHERSMOOTHIE

kahdelle

isohko kourallinen tuoretta baby-pinaattia
1 isohko avokado
2 isohkoa lehtikaalin lehteä
n. 5 cm siivu tuoretta ananasta, kuorittuna ja paloiteltuna
kourallinen pakastemangoa
muutama rkl sitruunamehua
vettä, kunnes koostumus on sopiva.

1. Heitä kaikki raaka-aineet blenderiin sekä vettä. Sekoita täydellä teholla ja lisää vettä tarpeen mukaan. Nauti, virkisty ja ihastu!

Jätä vastaus

200-125 300-115 200-105 200-310 640-911 300-075 300-320 300-360 642-998 QV_DEVELOPER_01 400-101 700-501 117-201 70-696 700-505 600-199