Vennerin Keittiössä on täällä – syö ja tee hyvää!

Huhheijaa, ja tervetuloa Vennerin Keittiössä-palveluun! Ruudun tällä puolen ollaan oltu kädet savessa (vai pitäisikö sanoa muhennoksissa) koko kevät, ja valmisteltu markkinoille jotain ihan uutta ja uniikkia: viikoittain päivittyvää, maksullista kasvisruokainspiraatioalustaa (mikä sanahirviö – jospa jatkossa sanon vain “palvelu”, hah!) jonka tuotot (palvelu maksaa vain 9,90€/kk!) käytetään suoraan Vennerin ruokakasseihin. Ehkä muistatkin tuon yhteiskunnallisen yrityksen, jonka lanseerasimme viime syyskuussa, ja ehkäpä oletkin jo Vennerin Joukoissa auttamassa (jos olet, suurkiitos siitä!).

Tämä uusi palvelu siis täydentää tarjoomaa, ja on täysin uniikki kuukausiauttamisen malli – mitä meiltä onkin paljon pyydetty! Samoin meille on alusta saakka ehdotettu josko kuukausiauttamista voisi tehdä reseptejä vastaan, ja nyt sitten vihdoin voi! Tai oikeastaan kuukausiauttamista vastaan saakin jotain paljon enemmän: kokonaisen hyvinvoinnin maailman, joka päivittyy ja kehittyy jatkuvasti! Niin, ja Venner-perheille palveluhan on tietenkin aina ilmainen – Vennerin Keittiössä hyvästä ruuasta voi siis inspiroitua tulotasosta huolimatta!

 

9,90 €/kk maksavasta palvelusta löydät runsaasti kasvisruokareseptejä, Venner-kassin reseptit “e-kokkikurssina” videomuodossa ja reseptivihkona (ne samat reseptit jotka Venner-perhekin saa ruoka-apukassin mukana!), ravitsemusneuvojan ruokafaktoja, kumppaniemme K-Ruoan ja Kauppahalli24 reseptiikkaa, ruokavaikuttajien reseptiikkaa..  Ja mikä hauskinta: myös toimintamme tukijat, Vennerit, pääsevät kauhan varteen ja kokkaamaan omia lempireseptejään. Kokonaisuus on superhieno ja kattava – ja päivittyy jatkuvasti! Tykkäät ihan varmasti – samalla kun autat!

 

Suuri osa resepteistä on omaa käsialaani, ja uskon että tulet tykkäämään etenkin hauskoista stop motion videoista, missä raaka-aineet näyttävät kuin liikkuvan itsekseen – etenkin, jos sinulla on lapsia! Oma 3,5-vuotias tyttömme rakastaa niitä, ja haluaisi vain uudestaan ja uudestaan katsoa sitä videota “missä palsternakka pomppii”, hah! Myös muut ruoat ovat alkaneet maistua ihan eri tavalla, kun hän on ensin saanut katsoa hauskan videon reseptistä, ja sen jälkeen saanut osallistua sen valmistamiseen.

 

Palvelu huomioi myös ruokayliherkkyydet, ja resepteistä pääsetkin helposti sorttamaan tarvitsemasi ruoka-aineet pois. Niin, ja lähes kaikki palvelun resepteistä ovatkin gluteenittomia! Omasta mielestäni kokonaisuudesta tuli ihan superhieno, vai mitä olet mieltä? Enkä malta odottaa päästä kehittämään Vennerin Keittiötä yhä pidemmälle, meillä on vaikka mitä ideoita millä aiomme arkeasi sen kautta helpottaa. Nyt sinulla, ja teidän perheellä, onkin mitä paras mahdollisuus syödä itse hyvin samalla kun autat apua tarvitsevia perheitä ravitsevan ruoka-avun avulla. Ravitsemuksellinen tasa-arvo ei toteudu, ja on aika tehdä sille jotain! Ja syödä samalla itse hyvin.

Palvelu onkin todellinen win-win: samalla kun itse saat iloa, apua ja ihania reseptejä, ruoka-apua tarvitseva perhe syö paremmin. Kaikki voittavat! Lue lisää palvelusta TÄÄLLÄ.

Mutta antaa palvelun puhua puolestaan, ja sen pidemmittä puheitta: lämpimästi tervetuloa Vennerin joukkoihin – inspiroitumaan, auttamaan ja syömään hyvin! Toivon, että tulet mukaan auttamaan kanssamme. Tätä palvelua on rakennettu rakkaudella, tiimityöllä, uskomattomalla venymisellä monen henkilön suunnasta, enkä melkein voi uskoa ette se on nyt VIHDOIN täällä. Toivon että otat sen omaksesi, seikkailet palvelussa, inspiroidut, saat hyvää mieltä ja ennen kaikkea – osallistut yhteiskuntamme suuren haasteen ratkaisuun! Toimintamme perustuu tehokkuuteen ja läpinäkyvyyteen, ja tulemme tekemään kaikkemme että ravitseva ruoka kuuluisi kaikille.

Niin, ja ihan pian myös laajennumme Turkuun! Ja siitä matka jatkuu kohti uusia kaupunkeja. Mutta mitään tätä emme voi tehdä yksin. Toivottavasti tulet mukaan Vennerin joukkoihin . auttamaan ja syömään hyvin!

/tuulia

Jätä vastaus

HugeDomains.com
Captcha security check

geturnet.com is for sale

Please prove you're not a robot

View Price