Vennerin Keittiössä on täällä – syö ja tee hyvää!

Huhheijaa, ja tervetuloa Vennerin Keittiössä-palveluun! Ruudun tällä puolen ollaan oltu kädet savessa (vai pitäisikö sanoa muhennoksissa) koko kevät, ja valmisteltu markkinoille jotain ihan uutta ja uniikkia: viikoittain päivittyvää, maksullista kasvisruokainspiraatioalustaa (mikä sanahirviö – jospa jatkossa sanon vain “palvelu”, hah!) jonka tuotot (palvelu maksaa vain 9,90€/kk!) käytetään suoraan Vennerin ruokakasseihin. Ehkä muistatkin tuon yhteiskunnallisen yrityksen, jonka lanseerasimme viime syyskuussa, ja ehkäpä oletkin jo Vennerin Joukoissa auttamassa (jos olet, suurkiitos siitä!).

Tämä uusi palvelu siis täydentää tarjoomaa, ja on täysin uniikki kuukausiauttamisen malli – mitä meiltä onkin paljon pyydetty! Samoin meille on alusta saakka ehdotettu josko kuukausiauttamista voisi tehdä reseptejä vastaan, ja nyt sitten vihdoin voi! Tai oikeastaan kuukausiauttamista vastaan saakin jotain paljon enemmän: kokonaisen hyvinvoinnin maailman, joka päivittyy ja kehittyy jatkuvasti! Niin, ja Venner-perheille palveluhan on tietenkin aina ilmainen – Vennerin Keittiössä hyvästä ruuasta voi siis inspiroitua tulotasosta huolimatta!

 

9,90 €/kk maksavasta palvelusta löydät runsaasti kasvisruokareseptejä, Venner-kassin reseptit “e-kokkikurssina” videomuodossa ja reseptivihkona (ne samat reseptit jotka Venner-perhekin saa ruoka-apukassin mukana!), ravitsemusneuvojan ruokafaktoja, kumppaniemme K-Ruoan ja Kauppahalli24 reseptiikkaa, ruokavaikuttajien reseptiikkaa..  Ja mikä hauskinta: myös toimintamme tukijat, Vennerit, pääsevät kauhan varteen ja kokkaamaan omia lempireseptejään. Kokonaisuus on superhieno ja kattava – ja päivittyy jatkuvasti! Tykkäät ihan varmasti – samalla kun autat!

 

Suuri osa resepteistä on omaa käsialaani, ja uskon että tulet tykkäämään etenkin hauskoista stop motion videoista, missä raaka-aineet näyttävät kuin liikkuvan itsekseen – etenkin, jos sinulla on lapsia! Oma 3,5-vuotias tyttömme rakastaa niitä, ja haluaisi vain uudestaan ja uudestaan katsoa sitä videota “missä palsternakka pomppii”, hah! Myös muut ruoat ovat alkaneet maistua ihan eri tavalla, kun hän on ensin saanut katsoa hauskan videon reseptistä, ja sen jälkeen saanut osallistua sen valmistamiseen.

 

Palvelu huomioi myös ruokayliherkkyydet, ja resepteistä pääsetkin helposti sorttamaan tarvitsemasi ruoka-aineet pois. Niin, ja lähes kaikki palvelun resepteistä ovatkin gluteenittomia! Omasta mielestäni kokonaisuudesta tuli ihan superhieno, vai mitä olet mieltä? Enkä malta odottaa päästä kehittämään Vennerin Keittiötä yhä pidemmälle, meillä on vaikka mitä ideoita millä aiomme arkeasi sen kautta helpottaa. Nyt sinulla, ja teidän perheellä, onkin mitä paras mahdollisuus syödä itse hyvin samalla kun autat apua tarvitsevia perheitä ravitsevan ruoka-avun avulla. Ravitsemuksellinen tasa-arvo ei toteudu, ja on aika tehdä sille jotain! Ja syödä samalla itse hyvin.

Palvelu onkin todellinen win-win: samalla kun itse saat iloa, apua ja ihania reseptejä, ruoka-apua tarvitseva perhe syö paremmin. Kaikki voittavat! Lue lisää palvelusta TÄÄLLÄ.

Mutta antaa palvelun puhua puolestaan, ja sen pidemmittä puheitta: lämpimästi tervetuloa Vennerin joukkoihin – inspiroitumaan, auttamaan ja syömään hyvin! Toivon, että tulet mukaan auttamaan kanssamme. Tätä palvelua on rakennettu rakkaudella, tiimityöllä, uskomattomalla venymisellä monen henkilön suunnasta, enkä melkein voi uskoa ette se on nyt VIHDOIN täällä. Toivon että otat sen omaksesi, seikkailet palvelussa, inspiroidut, saat hyvää mieltä ja ennen kaikkea – osallistut yhteiskuntamme suuren haasteen ratkaisuun! Toimintamme perustuu tehokkuuteen ja läpinäkyvyyteen, ja tulemme tekemään kaikkemme että ravitseva ruoka kuuluisi kaikille.

Niin, ja ihan pian myös laajennumme Turkuun! Ja siitä matka jatkuu kohti uusia kaupunkeja. Mutta mitään tätä emme voi tehdä yksin. Toivottavasti tulet mukaan Vennerin joukkoihin . auttamaan ja syömään hyvin!

/tuulia

Jätä vastaus

geturnet.com is for sale | HugeDomains
geturnet.com Buy now:$2,695 ▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $224.58/mo. for 12 months See details
  • 30-day money back guarantee
  • Take immediate ownership
  • Safe and secure shopping

geturnet.com

This domain is for sale: $2,695

Buy now for $2,695 or pay $224.58 per month for 12 months

▸ Buy now
or

This domain is for sale: $2,695

▸ Buy now or ▸ Start payment plan Only $224.58/mo. for 12 month See details
Questions? Talk to a domain expert: 1‑303‑893‑0552
  • Enjoy zero percent financing
  • Quick delivery of the domain
  • Safe and secure shopping

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name

R
J
S
D
K
See more testimonials

Our promise to you

30-day money back guarantee

HugeDomains provides a 100% satisfaction guarantee on every domain name that we sell through our website. If you buy a domain and are unhappy with it, we will accept the return within 30 days and issue a full refund – no questions asked.

Quick delivery of the domain

In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Safe and secure shopping

Your online safety and security is our top priority. We understand the importance of protecting your personal information.


We protect your information through SSL encryption technology, providing the safest, most secure shopping experience possible. Additionally, you may checkout with PayPal or Escrow.com.

Yes, you can transfer your domain to any registrar or hosting company once you have purchased it. Since domain transfers are a manual process, it can take up to 5 days to transfer the domain.

 

Domains purchased with payment plans are not eligible to transfer until all payments have been made. Please remember that our 30-day money back guarantee is void once a domain has been transferred.

 

For transfer instructions to GoDaddy, please click here.

Once you purchase the domain we will push it into an account for you at our registrar, NameBright.com, we will then send you an email with your NameBright username and password. In most cases access to the domain will be available within one to two hours of purchase, however access to domains purchased after business hours will be available within the next business day.

Nothing else is included with the purchase of the domain name. Our registrar NameBright.com does offer email packages for a yearly fee, however you will need to find hosting and web design services on your own.

Yes we offer payment plans for up to 12 months. See details.

If you wish the domain ownership information to be private, add WhoIs Privacy Protection to your domain. This hides your personal information from the general public.

 

To add privacy protection to your domain, do so within your registrar account. NameBright offers WhoIs Privacy Protection for free for the first year, and then for a small fee for subsequent years.

 

Whois information is not updated immediately. It typically takes several hours for Whois data to update, and different registrars are faster than others. Usually your Whois information will be fully updated within two days.

Your Web address means everything – watch our video see why

Your Web address means everything
watch our video see why

Quick stats

Domain length
8 characters
Keywords
Base domain
geturnet
TLD extension
.com
geturnet.com ▸ Buy now ▸ Start Payment Plan