Kauppa

Haluaisitko sinäkin syödä monipuolisemmin, tarvitset gluteenittoman ruokavalion tai haluaisit kokeilla miten se vaikuttaisi hyvinvointiisi? Ehkä haluat varmistua että perheesi syö ravitsevaa ruokaa tai kaipaat tukea illallisten suunnitteluun. Onko arkesi kiireistä tai kaipaat vaihtelua keittiöösi? Ehkä arjen ruokailu tuottaa päänvaivaa, kauppareissut kiristävät hermojasi ja kasvikset nahistuvat jääkaappiisi?

Ota Wellmeals-reseptiikka osaksi arkea – helposti ja herkullisesti. Vastuullesi jää viikottaisen kauppareissun lisäksi reseptien toteutus sekä niistä nauttiminen – muu on mietitty valmiiksi. 

Ateriasuunnitelman idea on yksinkertainen: viikon suunnitelma sisältää kuusi gluteenitonta, monipuolista, ravitsevaa ja testattua reseptiä. Saat helposti toteutettavissa olevat reseptit kerran viikossa sähköpostiisi, kauppalistan kanssa. Reseptiikka on 3-4 hengelle, ja se on aina mahdollista toteuttaa myös täysin maidottomana. Myös hiilihydraattien laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota. Syö hyvin, helposti! 

Voit valita neljästä vaihtoehdosta: Tiny sekä Mini 1 kk., Midi 3 kk, tai Maxi 6 kk.

Ateriasuunnitelma Tiny 1 kk ja 3 kk vastaavat kiireisempien perheiden haasteisiin: Tiny sisältää kolme reseptiä viikoittain, jotka tuplaamalla saat helposti ruokaa lähes koko viikolle.

Palvelu on hinnoiteltu maltilla – niin, että ihan jokaisella olisi mahdollisuus syödä hyvin sen avulla. Lue lisää täältä.

Palvelun hintaan kuuluu  lisäksi 12 reseptin sähköinen välipalaliite, joka on myös verkkokaupassa erikseen myytävissä. Jos tilaat jonkun ateriasuunnitelmista, ethän siis tilaa välipalaliitettä erikseen, se tulee automaattisesti sähköpostiisi.

Wellberries-kauppaan pääset TÄSTÄ, klikkaamalla kuvia saat lisätietoa!

Reseptit ja kauppalistat toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen perjantaisin. Mikäli ostos tapahtuu torstain aikana, saat reseptiikan käyttöösi jo heti tulevalle viikolle – muuten ateriasuunnitelma käynnistyy seuravalla viikolla. Reseptiikka&kauppalista jäävät käyttöösi. Reseptiikka sopii perusterveille henkilöille, jotka haluavat syödä paremmin.

Ei mitään turhaa: vain aitoja makuja, ravitsevaa ja herkullista ruokaa. Helpompi ja maukkaampi arki on täällä! 

Ateriasuunnitelmasta sanottua:

”Sain uusia ideoita arkiruokailun järjestämiseen. Resepteissä erityisen hyvää oli juuri tuo maidottomuus ja gluteiinittomuus. Enpä osaa sanoa, mitä muuttaisin palvelussa, se on oikein mainio tällaisenaan.”

”Resepteissä hyvää oli runsas kasvisten käyttö. Jotkut ruoat olivat myös ”riittävän perinteisiä” epäluuloisia jälkeläisiä ajatellen. Lastenkin ennakkoluulottomuus kasvoi ja kaikkea maistettiin. Kuukauden jakson 24 reseptiä antavat paljon variaatiota entisten noin 10 eri ruoan kierrättämisen sijaan.”

”Kiitos, kiitos, kiitos! Lapset olivat hekin innoissaan ja sain palautetta, että äiti, sähän osaat laittaa hyvää ruokaa!”

”Reseptit ovat loistavia. Kaikista parasta on kauppalista, nyt ei tule ostettua mitään ylimääräistä. Sekä nyt hyvää vauhtia kasvamassa oleva upea ruokaohjekansio!”

”Ateriasuunnitelma on helpottanut arkeani suunnattomasti. Ruuanlaitto on kivaa, mutta mulla on aina ollut ongelmana keksiä mitä sitä laittaisi. Ihanaa, että senkin on voinut nyt ulkoistaa. Lisäksi olen säästänyt huomattavia summia rahaa, sillä resepteissä käytetään paljon edullisia raaka-aineita. Ruuan terveellisyyteen voi myös luottaa, että sitäkään ei tarvitse erikseen kaupassa miettiä. Ihanaa!”

”Koin riemua myös ruoan valmistamisesta. Hienoa! Kiitos uusista resepteistä, innolla odotan uusia kokeiluja!”

”Ei tarvinnut taas itse keksiä, että mitäköhän syötäisiin, ruokiin sai vaihtelua ja tuli hyvä mieli, kun tiesi syövänsä terveellisesti ja ravitsevasti. Raaka-aineet olivat suht yleisiä ja reseptit melko helppoja. Yksinkertaisella maustamisella ruoista tuli tosi maukkaita ja ne maistuivat hyvin lapsillekin (meillä 3v ja 1,5v).”

”Itselle on todellä tärkeää, että ruoka on gluteenitonta. Näin ollen vatsa voi hyvin eikä kenkkuile. Nyt oli kiva saada uusia reseptejä, koska tuntui, että aina tulee tehtyä niitä samoja ruokia. Näistä on ollut todella paljon apua.”

”Ateriasuunnitelma on ollut valtava helpotus ja arjen pelastaja kiireiselle naiselle, jolle kaupassakäynti on aina pohtimista ja ”vaikeiden” valintojen tekoa. Ja mikä parasta resepteissä on käytetty makuja ja yhdistelmiä, joihin ehkä hieman tylsä pääni ei koskaan olisi päätynyt. Jopa hieman nirso miesystävä on hulluna kukkakaalimuusiin (vaimo-pisteitä ropisee!)”

”Jo noiden kauppalistojen ja reseptien katsominen tuntuu helpottavalta! Hieno idea kaiken kaikkiaan!”

”Onnistuin jopa säästämään rahaa, kun en ostanut kaupasta mitään turhaa, ihan mahtavaa!”

”Helpotti todella paljon arkea! Vaikka elämme kahdestaan, niin kun joku muu mietti ruoat ja kauppalistan valmiiksi, säästimme aikaa, ”hermoja”. Säästimme rahaa ruokakuluissa ja roskiin ei mennyt ruokaa. … Tämä palvelu on meille täydellinen! Kauppakassin sisältö väheni puolella, oli mukavempi käydä yksinkin kaupassa. Reseptit ovat monipuolisia ja edullisia, sesonkiajan tarvikkeita. Aikaisemmin emme tehneet kalaruokia, mutta nyt se on osana arkea. Kehittämäsi palvelu on todella loistava, ja olemme erittäin tyytyväisiä! Meidän molempien mahat ovat voineet paremmin.”

”Perheen 14v poika, joka tosi nirso kaikelle, on sanonu kahdesti, että äiti sä osaat tehdä hyvää ruokaa!! Suu oli pudota! Kaikki on onnistuneita, ja ihania virityksiä ja uutta tullut ruokiin. Kiitos!”

”Gluteenittoman ja ravitsevan ruokavalion aloitusta ei voisi tehdä helpommaksi! Reseptit maistuivat ihan jokaiselle :)”

“Tuntuu etuoikeutetulta, että nyt joku suunnittelee koko viikon ruokalistani valmiiksi ja vielä kertoo mitä kaupasta täytyy ostaa. Maailman helpointa!!”

4Pingbacks & Trackbacks on Kauppa

  1. […] Syö hyvin […]

  2. […] jo monta kertaa, mutta kerta kiellon päälle vielä, sillä on ihan pakko kehua lisää. Tilasin Wellberries-nettikaupasta reseptiikan, jossa 25 eurolla sai Alku-ruokavalioon sopivia reseptejä, yhteensä 25 reseptin […]