Tuulia

Ihanaa, että löysit tiesi tänne – olet lämpimästi tervetullut Wellberriesin maailmaan!

Toivottavasti viihdyt täällä, ja tykkäät hyvää tekevistä herkuista, ne nimittäin ovat intohimoni! Reseptini ovat aina luontaisesti gluteenittomia, koska ihoni ja vatsani voi paremmin niin – ehkä sinunkin? Kokkaillessani en juuri käytä muitakaan eläinkunnan tuotteita, joten suurin osa resepteistäni solahtaa kevyesti myös vegaaniseen maailmaan.

Olen nuoresta saakka tykännyt ja ollut kiinnostunut kaikesta mikä liittyy ruokaan, joskaan se ei aina ole ollut hyvinvointilähtöistä. Opiskellessani elintarviketieteitä en olisi voinut kuvitellakaan päätyväni tekemään reseptikehittäjän töitä: olinhan aika surkea keittiössä, mutta elintarvikeala kaupallisessa mielessä kiinnosti. Monta vuotta ja miljoona mutkaa myöhemmin päädyin viemään päivittäistavarakaupan valikoimanhallinnan oppeja hyvinvointialalle. Tehtyäni muutaman vuoden töitä Life-hyvinvointiketjun ostojen ja valikoimien parissa tiesin haluavani perustaa blogin ja yrityksen hyvää tekevän ruuan ympärille. Samalla opiskelin myös hyvinvointivalmentajaksi Institute for Integrative Nutritionissa, ja tässä sitä ollaan – hyvää tekevien reseptien parissa.

Toivon, että ihastut, viihdyt ja inspiroidut Wellberriesin matkassa. Ja tulethan seuraamaan minua myös Instagrammin puolelle, kas tästä!

Tervetuloa tutustumaan myös palveluihini: Wellmeals, Vegmeals, sekä kirjoihini: Puuron uusi aika sekä Meidän perheen parhaaksi. Tuorein jäsen palvelujeni parissa on yhteiskunnallinen yritys Venner, joka pyrkii yhteiskuntamme hyvinvoinnin polarisaation kaventamiseen.

♥ Tuulia

Poimintoja muualta mediasta: 

Savant Magazine, “Wellberries” Holistic Health Coach Recommends, 4.12.2017
Radio Helsinki, Vegmeals (19.10, kohta 2:31)
Yle Puhe, Vegmeals
Savant Magazine, Nutrition Hacks of Wellberries blogger Tuulia
Live Life – lehti, Arkivegeily on hauskaa ja vaivatonta
Yle Puhe, Puuron uusi aika
Turun Sanomat, Puuron uusi aika
Helsingin Sanomat, Puuron uusi aika
Huomenta Suomi, Puuron uusi aika
Feedfeed, Sweet potato toast
Helsingin Sanomat, Wellberries ja hyvinvointi
Ylen Aamu tv, Aamutohtori, Meidän perheen parhaaksi