Valmennus

Oletko pohtinyt elämäntapa – tai ruokavaliomuutosta? Haluat ehkä pudottaa painoa, saada lisää energiaa tai löytää ratkaisun terveyttäsi vaivaavaan ongelmaan. Ehkä toivoisit voivasi yleisesti paremmin, lepyttää ärtynyttä vatsaa, parantaa vastustuskykyäsi tai syödä monipuolisemmin? Terveys – ja hyvinvointivalmennus voi olla oikea ratkaisu juuri sinulle!

Terveys- ja hyvinvointivalmentajana olen paras ystäväsi elämänmuutoksessa. Valmennuksessani käsittelemme hyvinvointiasi kokonaisuutena, painottuen ravitsemukseen, mutta huomioimme myös muut elämän osa-alueet. Asetamme tavoitteet yhdessä, ja valmentajana tarjoan tarvittavat välineet ja tuen niiden saavuttamiseksi sekä ylläpitämiseksi.

Terveys – ja hyvinvointivalmennuksen ammattilaisena tarjoan käyttöösi tuoretta tietoa ja tutkimustuloksia ravitsemuksesta sekä ruokavalioista. Yhdessä pyrimme löytämään juuri sinun elämäntilanteellesi ja tarpeillesi sopivan ruokavalion. Valmennuksessani et tule läpikäymään pikadieettejä, laskemaan kurinalaisesti kaloreita tai syömään ateriankorvikkeita. Sen sijaan tarjolla on pysyviä muutoksia, parempaa vointia ja energiaa. Näiden saavuttaminen vaatii työtä, mutta se kannattaa – koska lopulta terveytesi on kaikki mitä sinulla on.

Oletko valmis ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistasi? Mahtavaa! Onneksi sitä ei tarvitse tehdä yksin.

Lisätietoa täältä.